Jury

Maak kennis met... de juryleden van 2017!

Elk jaar neemt een groep fashionista's en brildragers plaats in de jury van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. In 2017 hebben we wederom een zeer professionele jury met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling én brillen bij elkaar gevonden. Deze jury kiest wie er uiteindelijk met de landelijke titel naar huis gaan.

Anouk Smulders 

Ze is topmodel en presentatrice en heeft oog voor talent. Al sinds haar 18e wisselt ze haar bril af met lenzen. Zowel haar vader als moeder dragen regelmatig een bril en dus is ze helemaal bekend met het fenomeen 'brillenfamilie'. Volgens Anouk is een bril tegenwoordig zoveel meer dan alleen een hulpmiddel om goed te kunnen zien en een echt fashion item. We zijn ontzettend blij dat Anouk voor het tweede jaar op rij plaats neemt in onze jury. Welkom Anouk! 

May-Britt Mobach

May-Britt ademt mode en houdt ervan om mode in te zetten om aan de buitenkant te onderstrepen wie je van binnen bent. Ze is founder en hoofdredacteur van het populaire platform Amayzine.com en is regelmatig in tv-programma’s te zien als het over mode gaat. Ze weet alles van kleding, schoenen, tassen, accessoires en natuurlijk van brillen. Met drie dochters en een man is ze een echt familiemens en de perfecte persoon om heel Nederland af te speuren naar de hipste brildragers en brildragende families van Nederland. 

Mike Lakeman

Onze winnaar van vorig jaar in de leeftijdscategorie 16 tot 25 jaar! Een van de meest enthousiaste deelnemers die onze verkiezing ooit rijk was. Hij zou inmiddels niet meer zonder zijn bril kunnen en zegt hierover: 'Het leuke aan een bril is dat het echt een toevoeging aan je outfit is, het pas zowel bij een sportieve look als bij een strak pak. Een bril kan altijd!' Als enige man in deze fashionable jury zal hij zeker zijn stem laten horen.

Saske de Schepper

Saske is een van de grootste brildragende influencers die ons land rijk is. Ze post er op los via haar Instagram ikbensaske en vlogt met haar vriend op het kanaal Vet Gezellig. Deze goudeerlijke Rotterdamse YouTuber vindt het belangrijk dat een bril je persoonlijkheid matcht. Dat is dus ook precies waar zij dit jaar extra goed op gaat letten!